ЖИТТЯ

На одному з підприємств Дніпропетровщини жінку затягнуло у конвеєрну стрічку

На «Камет-сталі» у Кам’янському – смертельний випадок. Там жінку затягнуло у конвеєрну стрічку. Загибла встигла відпрацювати на підприємстві лише один місяць. Їй було близько 40 років. 

Про це повідомляє Інформатор з посилання на сайт “Sobitie”.

За інформацією з неофіційних джерел, смертельний випадок стався на території ПрАТ «Камет-сталь» групи «Метінвест» вчора, 2 серпня. Жінку знайшли вже мертвою її колеги. Сталося це на території агломераційного цеху.

Як розповіли очевидці, загиблу «затягнуло» та «намотало» на конвеєрну стрічку. Поряд знайшли віник. Наразі триває розслідування. За попередніми даними, 40-річна машиністка чистила конвеєр

У пресслужбі поліції Кам’янського Інформатору відповіли, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, яке призвело до загибелі людей).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 41-річну жінку затягнуло в конвеєр в будівлі “Кривбасводоканалу”. Також про те, що 54-річний чоловік скоїв самогубство, підірвавши гранату.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас