ЖИТТЯ

У Нікополі відкрили новий пункт комунальної аптеки

Багато років у Нікополі існує проблема відсутності аптек у віддалених районах міста. Приватні мережі не відкривають там свої аптеки через їх економічну невигідність. Для вирішення проблеми започатковано комунальне підприємство “Нікопольська комунальна аптека”.

Про це повідомляє песслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Ця ініціатива є одним з пунктів передвиборчої програми міського голови Нікополя Олександра Саюка. Для того, щоб створити мережу аптечних пунктів необхідно було відкрити базову аптеку, йдеться у повідомленні

Так, у лютому 2022 року, Нікополь отримав ліцензію та дозвіл на роботу і вже під час війни, 1 червня 2022 року відкрили базову аптеку по вулиці  Шевченка. Через рік, 1 липня 2023 року було відкрито перший аптечний пункт у приміщені міської лікарні № 4. 31 липня 2023 року, відкрили вже другий пункт у приміщені амбулаторії № 6 (м-н Ізюміської).

В асортименті комунальних аптек представлені усі необхідні базові препарати, в тому числі препарати для пільгових категорій громадян та препарати за програмою «Доступні ліки». Усе реалізовується з мінімальною націнкою.

Раніше ми повідомили про те, що за липень продуктові набори у Нікополі отримали понад 22 тисячі містян.  Також про те, що у Нікополі тимчасово не прийматимуть заявки на виплату допомоги у розмірі 6600 гривень і припинили роздачу бутильованої води.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас