ЖИТТЯ

У Нікополі 51-річний чоловік вбив дружину, штовхнувши її на землю

У Нікополі затримали чоловіка за спричинення смертельних тілесних ушкоджень 47-річній дружині. Звернення про можливе побиття жінки надійшло від сусідів. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронці встановили, що між 51-річним чоловіком та жінкою на подвір’ї їх приватного будинку, сталася суперечка на грунті ревнощів. Зловмисник штовхнув дружину, після чого вона впала та вдарилася головою. Від отриманих травм померла.

Того ж дня правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. 28 липня підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під варту. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Раніше ми повідомили про те, що у Кривому Розі патрульні затримали чоловіка, який вбив кохану та намагався накласти на себе руки. Також на Дніпропетровщині чоловік вбив знайомого через конфлікт.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас