ЖИТТЯ

7 ножових поранень: на Дніпропетровщині чоловік вбив знайомого через конфлікт

У Дніпрі чоловік вбив знайомого через конфлікт. Під час сварки  нападник завдав потерпілому численні ножові травми, внаслідок яких чоловік помер на місці.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 24 липня біля гаражного кооперативу у Дніпрі. Правоохоронці встановили, що між двома чоловіками виник конфлікт, в ході якого 63-річний підозрюваний спричинив знайомому 7 ножових поранень у спину та груди.

Працівники поліції затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця злочину вилучили знаряддя злочину – ніж.

25 липня чоловіку повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині група чоловіків подавала підроблений посівний матеріал під виглядом відомих торгових марок. Також у Покрові 38-річний чоловік наживався на людях, які потерпали від нестачі води.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас