ЖИТТЯ

У Кривому Розі патрульні затримали чоловіка, який вбив кохану та намагався накласти на себе руки

Днями на лінію “102” зателефонувала стурбована мешканка Кривого Рогу. Жінка повідомила, що разом із племінницею планувала їхати на дачу, але вона перестала виходити на зв’язок.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби патрульної поліції Кривого Рогу.

Приїхавши до племінниці жінка виявила її тіло зі слідами насильницької смерті. Прибувши на місце пригоди патрульні виявили у дворі велику кількість крові. На місце викликали слідчих та кінологів. Слід привів службового собаку до річки.

Інспектори опитали сусідів, які повідомили про чоловіка, який інколи навіть силою намагався нав’язати стосунки між ним та загиблою. Патрульні встановили місцеперебування ймовірного вбивці та відразу ж вирушили за адресою.

Зайшовши у двір та під час обстеження території виявили на горищі ймовірного вбивцю. Патрульні негайно затримали його та передали слідчим Криворізького районного управління поліції. Слідчі повідомили чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 41-річний чоловік зарізав 39-річну знайому. Також на Дніпропетровщині чоловік вбив знайомого через конфлікт.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас