ЖИТТЯ

Медики Дніпра врятували життя 34-річному бійцю, якому відірвало ногу

У лікарні Мечникова кожен день медики рятують життя наших Захисників. Так, до лікарні доставили тяжко пораненого 34-річного Олександра. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора ДОКЛ імені Мечникова Сергія Риженка.

До Мечникова чоловіка доставили у стані коми з великою крововтратою та мінно-вибуховою травмою. Та ускладненням розвитком анаеробної газової гангрени.

“Життя затухало. На великих дозах вітальних препаратів виконана екзартикуляція правої нижньої кінцівки. Шансів вижити майже не було.”, – пишуть лікарі.

Лікарі створили чудо. Після Олександра очікував психолог, яка допомогла спортивному хлопцю реабілітуватися психологічно та зрозуміти, що життя продовжується.

До війни Олександр був акробатом-хореографом та займався навчанням діток. Зараз він продовжує займатися улюбленою справою та навчати діток, тепер вже навіть діток, які теж мають ампутовані кінцівки із зони бойових дій.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі врятували подружжя, яке порались на городі, як почули гул снарядів. Також у Дніпрі врятували батька трьох дітей, який отримав поранення під Бахмутом.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас