ЖИТТЯ

Порались на городі, як почули гул снарядів: у Дніпрі врятували подружжя

Пані Ірина разом з чоловіком поралась на городі у селі Максимілья’нівка, біля Мар’їнки Донецької області. Збирали полуницю. Почули гул снарядів, вибух. Вона та чоловік, залиті кров’ю – це останній фрагмент, який зостався в пам’яті.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора в Дніпропетровська Обласна Клінічна Лікарня ім. І.І. Мечникова Сергія Риженко.

Жінку доправили до Мечникова, непритомною з пошкодженням тонкого кишківника в реанімацію. Їй провели декілька операцій, вже видужує.

Весь цей час не було звістки про чоловіка. В думках Ірина з ним уже попрощалась, думала, що він не вижив. Подібні думки весь час бентежили і Олександра, який лікувався у Курахівській міській лікарні.

Сьогодні чоловік взнав, що жінка жива. На милицях на таксі приїхав до реанімації лікарні Мечникова. Зустріч, яка перевершила всі мрії. На двох у них троє діток, троє внуків, і всі вони хочуть жити у вільній мирній Україні.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці під час пожежі врятували жінку та чоловіка. Також у Дніпрі врятували батька трьох дітей, який отримав поранення під Бахмутом.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас