ЖИТТЯ

Поряд казали, що він “груз 200”: у Дніпрі врятували батька трьох дітей, яких отримав поранення під Бахмутом

В Дніпрі у лікарні Мечникова врятували життя 38-річному Захиснику. Чоловік отримав важке поранення під Бахмутом.

Руслан спілкується з реаніматологами, пам’ятає: коли став вибух, поряд казали, що він “груз 200”. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора в Дніпропетровська Обласної Клінічної Лікарні ім. І.І. Мечникова Сергія Риженко.

Руслану – 38, він з Кіровоградської області, має трьох дітей. В день його поранення народився онук Тимофій. У Руслана тяжке поранення під Бахмутом, відірвана рука, пошкоджене відламками та опіками обличчя, десятки відламків в обох ногах. Посттравматичний важкий пневмоторакс. Кома, 8 операцій, майже 4 літри перелитої крові.

“Тепер онука побачу своїми очима, – каже після зняття апарата ШВЛ, Руслан своїй дружині Оксані. Все саме страшне в мене вже позаду, зроблять протез і сяду знов на трактор, щоб вирощувати хліб. Мрії, які збуваються в лікарні Мечникова. Вижив, жінка поруч, дома чекають діти та онук…2, – пише лікар.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі врятували Захисника, який отримав поранення після прямого влучання танку. Також у Дніпрі врятували життя 40-річного залізничника зі Слов’янська.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас