ЖИТТЯ

Вимагали 200 тисяч доларів неіснуючого боргу і погрожували вбивством: на Дніпропетровщині судитимуть правоохоронця та його брата

У Дніпрі судитимуть заступника начальника одного із управлінь поліції Дніпра та його брата. Вони вимагали 200 тисяч доларів неіснуючого боргу і погрожували вбивством. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

Встановлено, що троє місцевих мешканців будували будинок, який належить родичці поліцейського. Пізніше у домоволодінні сталася пожежа. В ній правоохоронець звинуватив будівельників та вимагав 200 тисяч доларів за нібито відшкодування збитків. Залучивши свого брата, упродовж декількох місяців вони неодноразово залякували, принижували та погрожували фізичним насильством потерпілим. У разі відмови обвинувачені погрожували посадити за ґрати або передати справу «серйозним людям», які змусять віддати гроші.

Крім цього, правоохоронець, знаючи, що один із чоловіків військовослужбовець ЗСУ, вимагав від нього щомісячно перераховувати 30 тисяч гривень заробітної плати. У ході спецоперації правоохоронці викрили обох чоловіків у травні 2023 року. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на нерухоме майно та грошові кошти обвинувачених.

На Дніпропетровщині судитимуть правоохоронця та його брата

На Дніпропетровщині судитимуть правоохоронця та його брата

Раніше ми повідомили про те, що до 8 років за ґратами засуджено мешканця Кривого Рогу, який намагався зґвалтувати 16-річну дівчину. Також на Дніпропетровщині чоловік вбив знайомого через конфлікт.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас