ЖИТТЯ

“Ми прожили у шлюбі лише рік”: від осколкових поранень загинув 34-річний робітник НЗФ

Ще одна втрата у нашій трудовій сім’ї НЗФ. З глибоким сумом повідомили, що 4 липня 2023 року на Донецькому напрямку загинув робітник старший солдат в\ч А4667 Євгеній КоцюбаВін прагнув миру і загинув, як Герой, під час виконання обов’язків військової служби від осколкових поранень, несумісних із життям.

Про це стало відомо з Facebook. Про загибель співробітника сповістили в групі “Нікополь феросплавний”.

Євгеній прийшов працювати на наше підприємство у 2017 році, вже маючи за плечима бойовий досвід. До людей у статусі учасника бойових дій з особливою шаною ставляться на заводі, тож Євгеній Сергійович користувався заслуженою повагою серед колег та керівництва.

Чоловік два роки пропрацював електрогазозварником дільниці механоустаткування агломераційного цеху. Був професіоналом з великої літери. Роботу зварювальника знав та майстерно нею володів. Бездоганно виконував завдання на важливих ділянках виробництва.

У 2019 році Євгеній знов доєднався до Збройних Сил України за контрактом, бо вважав це своїм громадянським обов’язком. Мужній воїн брав участь у боях на найгарячіших напрямках.

Євгеній Коцюба сім днів на тиждень, двадцять чотири години на добу виконував бойові завдання. Під час повномасштабного вторгнення росії служив командиром бойової машини – командиром механізованого відділення. Разом з побратимами кілометр за кілометром звільняв рідну землю на одній з найважчих ділянок фронту.

Женя був надзвичайно світла особистість – справжній воїн світла, – каже дружина Заріна. Ми прожили у шлюбі лише рік, але то були найкращі 365 днів мого життя.

Євгенія поховали у місті Олександрія. Йому було 34 роки. У Захисника залишилась дружина, мати та двоє рідних братів.

Раніше ми повідомили про те, що на війні загинув бойовий медик з Приміського. Також про те, що пішов у вічність славний козак з Нікополя Олександр Хомачков. Він потрапив він мінометний обстріл. Також у боях за Україну загинув 46-річний солдат з Нікополя. Під час наступу біля Кремінної загинув наш земляк нацгвардієць. Повідомили подробиці загибелі 31-річного працівника нікопольського майданчика Інтерпайп Ніко Тьюб. Його родина три місяці родина очікувала офіційних результатів ДНК-експертизи. Також ми повідомили про смерть Вадим Юхименко, який загинув допомагаючи в евакуації пораненому.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас