ЖИТТЯ

У Покрові дерево впало на проїжджу частину

8-го липня, внаслідок погіршення умов у вигляді дощу та грози, до Служби порятунку «101» надходили повідомлення про надзвичайні ситуації. Наслідки стихії рятувальники ліквідували разом із комунальниками.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

О 18:30 на вулиці Партизанській у Покрові Нікопольського району, дерево впало на проїжджу частину дороги. Прибувши до місця виклику, надзвичайники за допомогою бензопили розпилили та прибрали його.

У місті Кривий Ріг на вулиці Каткова Інгулецького району, аварійне дерево перешкодило в’їзду транспорту до лікарні. По прибуттю до місця виклику рятувальники розпили та прибрали аварійну гілку.

Наслідки стихії

Наслідки стихії

О 17:25, на вулиці П’ятихатки села Миколаївка Дніпровського району, на легковий автомобіль впало дерево. До місця виклику вирушили рятувальники з Кам’янського. По прибуттю до місця події співробітники ДСНС встановили, що на даху легкового автомобіля ВАЗ-2109 знаходиться дерево. За допомогою бензопили рятувальники розпили та прибрали дерево з легковика.

Дерево впало на автомобіль

Дерево впало на автомобіль

О 20:30 за межами села Степове Дніпровського району співробітники місцевої пожежної команди здійснили виїзд на прибирання аварійних дерев. За допомогою бензопили було розпиляно та прибрано 3 дерева з проїжджої частини дороги.

Рятувальники за допомогою бензопили розпилили та прибрали дерево

Рятувальники за допомогою бензопили розпилили та прибрали дерево

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині хлопчик застряг ногою у зливній решітці. У Нікополі надзвичайники врятували з палаючої квартири 44-річну жінку. Також рятувальники ліквідовували пожежі у екосистемі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас