ЖИТТЯ

У Нікополі надзвичайники врятували з палаючої квартири 44-річну жінку

7-го липня, о 13:17, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Нікополі. На вулиці Некрасова горіла квартира на другому поверсі.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю надзвичайники встановили, що пожежа виникла в кімнаті квартири розташованої на другому поверсі. Існувала загроза поширення займання по всій площі оселі.

Під час проведення розвідки, рятувальниками було врятовано жінку 1979 року народження. Вогнеборці на руках винесли травмовану з палаючої квартири та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Жінку госпіталізовано до лікувального закладу з попереднім діагнозом – опіки тіла та отруєння продуктами горіння

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі та пошкоджено внутрішнє облицювання стін. Загальна площа пожежі склала 5 квадратних метрів. Займання локалізовано о 13:28 та ліквідовано о 13:45. До гасіння пожежі залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині дві людини загинуло внаслідок нічної ворожої атаки «Шахедами». Також на Дніпропетровщині надзвичайники врятували підлітка, який травмував ногу.

У Нікополі надзвичайники врятували з палаючої квартири 44-річну жінку

У Нікополі надзвичайники врятували з палаючої квартири 44-річну жінку

На вулиці Некрасова горіла квартира на другому поверсі

На вулиці Некрасова горіла квартира на другому поверсі

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас