ВЛАДА

Стало відомо, коли у Нікополі з’явиться вода

9 липня у Нікополі пройшло з обстрілом. Інформацію уточнюють і нададуть її пізніше. Також у місті продовжують роботи по відновленню водопостачання.

Про це повідомила пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Після значного зниження рівня води в Каховському водосховищі потрібна, як реконструкція, так і будівництво водозаборів, насосних станцій. Тому на це потрібен час, сказав мер у вечірньому звернені.

Олександр Саюк дав відповідь на головне питання коли у Нікополі буде вода:

“Відповідаю, не можливо сказати дату по причині, в тому числі через те, що в Нікополі вже 12-й місяць ідуть обстріли. Тому спрогнозувати щось не є можливим. Скажу одне, робимо все можливе для того, щоб це було якнайшвидше. Це, звісно, не буде місяці, але декілька тижнів треба зачекати”.

Будьте уважні, не ігноруйте сигнали тривоги, загроза обстрілів в нас залишається.

Також Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, вчора, 8 липня, під час наради з головами ОВА сказав, коли слід очікувати воду у Нікополі:

“Дніпропетровська область. Найбільш нагальною потребою є відновлення водопостачання у населені пункти через знищення росіянами Каховського водосховища. За інформацією ОВА, запущено водопостачання до міста Покров. Розпочато роботи з прокладання водогону в Марганець і Нікополь. Орієнтовно в серпні-вересні водопостачання має бути відновлено.

Раніше ми  повідомили про те, що Національну гвардію України очолив випускник ліцею Кривого Рогу. Також про те, що загарбники дали більше доступу інспекторам МАГАТЕ на Запорізькій АЕС.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас