ЖИТТЯ

Мешканець Дніпропетровщини неодноразово ґвалтував 7-річну дівчинку

Мешканець Дніпра проживав зі співмешканкою свого онука та її 7-річною донькою. Користуючись відсутністю матері та безпорадним станом дитини, чоловік неодноразово ґвалтував дівчинку.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровької обласної прокуратури.

Крім цього, чоловік вчинив дії сексуального характеру стосовно 8-річної подруги дівчинки, яка прийшла в гості. Дитина одразу розповіла про це батькам, які викликали поліцію.

За результатами слідчих заходів і допиту дівчат із використанням методики «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження з неповнолітніми, інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіка підтвердилася.

За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра місцевому жителю повідомлено про підозру за фактами зґвалтування та вчинення сексуального насильства щодо двох малолітніх дітей (ч. 4 ст. 152, ч. 6 ст. 153 КК України). Наразі прокуратура направила до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 54-річний чоловік розбещував 10-річну дівчинку. Також у Нікополі викрили шахрая: 38-річний чоловік збагачувався на любителях кошенят.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас