ЖИТТЯ

Загарбники допускають до роботи на ЗАЕС некомпетентний персонал з росії

Російські загарбники на Запорізькій АЕС довіряють керування найбільшим атомним об’єктом Європи недосвідченим спеціалістам з рф. Вони зовсім не мають необхідних знань та навичок.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби “Енергоатому”.

Кваліфікований український персонал ЗАЕС, який роками забезпечував роботу станції, продовжує піддаватися тиску, залякуванням і шантажу з боку російських ядерних терористів. Водночас зрадники призначають на керівні оперативні посади, для яких необхідна відповідна ліцензія, молодих росіян.

Так, начальником зміни одного з енергоблоків призначено працівника Балаковської АЕС, який має досвід роботи лише сім місяців. Тоді як ця посада потребує наявності значно більшого досвіду, адже передбачає оперативне управління реактором.

“Тож навіть такими діями окупанти вчергове наражають світ на небезпеку. Через некомпетентність та недосвідченість завезеного російського персоналу загроза безпечній експлуатації Запорізької АЕС лише зростає. А отже – необхідно якнайшвидше повернути контроль над станцією її законному оператору – Енергоатому”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що на даху 4-го енергоблоку Запорізької АЕС з’явились нові об’єкти. Також керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що загроза теракту на Запорізькій АЕС зменшується.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас