ЖИТТЯ

До Нікополя приїздили знімальні групи іноземних та всеукраїнських телеканалів

Реальне життя Нікополя, що майже рік живе під щоденними обстрілами і кожного разу повертається до життя, мають бачити якомога більше людей в Україні та світі. Саме тому до міста приїжджають журналісти іноземних та всеукраїнських ЗМІ, які фільмують злочини ворога.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольської міськради.

На цьому тижні до Нікополя завітали знімальні групи Eurasia vision (Японія), СТБ, «1+1», Ми-Україна та Інтер. Вони поспілкувалися з міським головою, лікарями та нікопольцями, побували на пунктах видачі питної води.

Медійників насамперед цікавили питання щодо вирішення проблеми водопостачання та забезпечення мешканців питною водою, а також які заходи заплановані в разі скоєння російськими окупантами терористичного акту на Запорізькій АЕС. Влада робить все необхідне для того, щоб відновити стале водопостачання в Нікополі. Крім того, для зручності мешканців в різних районах міста працюють більше 30 пунктів видачі питної води для всіх нікопольців та 14 пунктів видачі бутильованої води для певних категорій громадян.

“Ми наполегливо працюємо для того, щоб у будинках нікопольців знову з’явилася вода і ми зробимо це. Але найбільшою проблемою в місті є постійні ворожі атаки, які можуть застати зненацька, в будь-який час. З самого початку російського терору ми допомагаємо людям, чиє житло було понівечено через вибухи снарядів, будівельними матеріалами та відновлюємо пошкоджені стіни та дахи за кошти місцевого бюджету, оперативно ліквідовуємо наслідки обстрілів. У разі радіаційної аварії на Запорізькій АЕС та евакуації всі мешканці забезпечені калієм йодидом та поінформовані про алгоритм дій. Проте незважаючи ні на що, ми віримо в ЗСУ та нашу перемогу”, – розповів мер міста.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники випустили по Марганецькій громаді пів десятка снарядів. Також вночі війська рф обстрілювали Нікополь.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас