ЖИТТЯ

Називалась працівницею банку: на Дніпропетровщині поліцейські викрили шахрайку

У Жовтих Водах затримали шахрайку. Нібито для того, щоб посилити захист коштів на рахунку, аферистка дізнавалась у потерпілих реквізити й секретні дані картки, після чого списувала їх кошти.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Поліцейські встановили, що 6 червня жінка зателефонувала 45-річному жителю Жовтих Вод, представилась співробітницею банку та дізналась реквізити й секретні дані картки. Після цього отримала доступ до рахунку чоловіка та списала гроші.

Наступного дня, аналогічним способом жінка ошукала ще одного жителя  міста. Цього разу вона запропонувала 33-річному чоловіку  збільшити ліміт його банківської картки. Дізнавшись реквізити та пін-код банківської картки, переказала гроші на власний рахунок.

29 червня жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів.

Раніше ми повідомили про те, що 20-річний мешканець Покрова ошукував людей у соціальних мережах, подаваючи неіснуючі товари. Також у Нікополі жінка здавала в оренду неіснуюче житло.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас