ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 37-річний онук вбив свою бабусю через відмову дати гроші

У Павлограді онук вбив 83-річну бабусю. Чоловік став вимагати у жінки гроші, а почувши відмову – побив її та завдав декілька ножових поранень. Від отриманих травм вона померла.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 22 червня в одній із квартир по вулиці Полтавській у Павлограді. Тіло загиблої виявила її донька та повідомила в поліцію.

Поліцейські встановили, що разом з потерпілою в квартирі мешкав і її 37-річний онук. Вранці між ними виник конфлікт, під час якого підозрюваний убив жінку, після чого зачинив квартиру та пішов. Впродовж години поліцейські встановили його місце перебування та затримали. Знаряддя злочину вилучили та направили на експертне дослідження.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 38-річний чоловік, під час сварки, вдарив ножем у груди знайомого. Також у Нікополі 31-річна жінка двічі вдарила чоловіка ножем у серце та спину.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас