Нікополь До сайту

У Нікополі відкрили ще один пункт видачі бутильованої води

З 16 червня у Нікополі розпочинається видача бутильованої питної води. Отримати її зможуть лише деякі категорії населення. Сьогодні повідомили, що у Нікополі додали новий пункт видачі бутильованої води. Він розташований в спортзалі залі «ДЮСШ №1» «Спартак».

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

Реклама

Міська влада працює з благодійними фондами для збільшення кількості допомоги, щоб розширити існуючий перелік категорій.

Перелік категорій громадян, яким надається бутильована вода, станом на 18.06.2023  року:

Міська влада працює з благодійними фондами для збільшення кількості допомоги, щоб розширити існуючий перелік категорій.

Реклама

Пункти видачі працюють з 9:00 до 18:00:

Видача здійснюється за наявності бутильованої води на пунктах! Телефон для довідок про наявність води на пунктах: (095) 199-67-57.

Для отримання бутильованої води необхідно мати документ, що посвідчує особу. Якщо людина не може отримати бутильовану воду самостійно, за неї це можуть зробити її представники при наявності підтверджуючих документів.

Реклама

Небайдужих нікопольців та волонтерів просять допомогти. Технічно неможливо забезпечити розвезення води для усіх вразливих категорій населення одночасно. Долучайтесь до підвозу! Давайте допомагати один одному! Телефон для волонтерів: (095) 199-67-57.

Раніше ми повідомили про те, що в одній з громад Нікопольського району частково відновлено централізоване водопостачання. У Нікополі і районі заборонили виходити на берег Каховського водосховища. Також на Дніпропетровщині відкрили інфекційні хаби для боротьби з холерою.

Альона Антонова

Реклама