ЖИТТЯ

Зворушливе повернення додому: поліцейський офіцер Покровської громади допоміг 55-річному чоловіку повернутися на деокуповану Херсонщину

12 червня до поліцейського офіцера Покровської громади Романа Мартинюка звернулись мешканці села Олексіївка. Вони повідомили що виявили у селі чоловіка на ім’я Віктор, який був дезорієнтований та казав, що загубився.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Нікопольського районного управління поліції.

Правоохоронець з’ясував, що 55-річний чоловік не має при собі документів, сам він родом з Херсонської області, там знаходиться його дім та мешкають родичі. Через постійні обстріли, у жовтні 2022 року він пішов з дому і потрапив до Нікополя до лікарні. Як самостійно повернутися додому, чоловік не знав.

На допомогу йому прийшов офіцер громади, який на ніч залишив чоловіка спати в одному з будинків села, а на ранок вирушив разом з ним на пошуки його домівки та рідних. На Херсонщині поліцейський дізнався анкетні дані та адресу проживання. Приїхавши до села Любимівка Херсонської області, поліцейський опитав місцевих мешканців та з’ясував телефон сестри Віктора – Надії.

Коли жінка побачила брата, її радості не було меж, адже вона ще у грудні 2022 року написала заяву про його безвісне зникнення та давно втратила будь-яку надію побачити брата живим. Жінка щиро подякувала поліцейському, що він не лишився осторонь та зробив таку добру справу.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі врятували подружжя, яке поралось на городі, як почули гул снарядів. Також у Дніпрі врятували батька трьох дітей, який отримав поранення під Бахмутом.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас