ЖИТТЯ

У Нікополі 31-річна жінка двічі вдарила чоловіка ножем у серце та спину

У Нікополі за замах на вбивство затримали 31-річну жінку. Вона запросила до себе додому чоловіка, та під час сварки завдала йому два удари ножем.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 14 червня близько 20:00 в одній з квартир Нікополь. Поліцейські виїхали на виклик та виявили чоловіка з ножовими пораненнями.

З’ясувалося, що 31-річна місцева мешканка запросила до себе додому чоловіка, з якими познайомилася напередодні. У квартирі між ними виникла суперечка, під час якої жінка схопила кухонний ніж та завдала два поранення чоловіку у серце та у спину. Правоохоронці затримали підозрювану та вилучили знаряддя злочину.

15 червня зловмисниці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині п’яна жінка напала на лікарів. Також мешканець Нікополя вдарив ножем у живіт свого знайомого.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас