ЖИТТЯ

Росія має намір підірвати Запорізьку АЕС – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський розповів американському журналісту й письменнику Ричарду Енгелюпро те, що росія зацікавлена у підриві Запорізької атомної станції. Це потрібно путіну для дестабілізації ситуації в Україні. У Кремлі сподіваюсться в такий спосіб спинити контрнаступ ЗСУ й змусити Київ сісти за стіл переговорів на умовах Москви.

Про це Зеленський сказав в інтерв’ю для видання NBC. Повідомляє інформатор посилаючись на Інформатор Україна.

“Росія зацікавлена у підриві ЗАЕС. Агресор хоче, щоб світ натиснув на Київ, вимагаючи зупинити конфлікт. Якщо нам масово передадуть військове обладнання, яке зараз перебуває на балансі у наших партнерів, ми швидше переможемо. А передача Україні західної техніки невеликим партіями лише продовжує тривалість російсько-української війни”, – сказав глава держави.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв’ю Володимир Зеленський сказав, що настав дуже важливий момент: якщо контрнаступ вдасться, то росія програє війну. А якщо рф окупує Україну – то це загроза для усієї Європи.

Раніше ми повідомили про те, що відбувається на Запорізькій АЕС після підриву Каховської ГЕС. Також генеральний директор МАГАТЕ відвідав Запорізьку АЕС.

Ірина Львова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас