ЖИТТЯ

Душила фонендоскопом: на Дніпропетровщині п’яна жінка напала на лікарів

14 червня на траві в одному з парків лежала п’яна жінка. Перехожі викликали для неї швидку. Медики приїхали та з’ясували, що вона знепритомніла чи заснула, а двоє її друзів просто залишили її на вулиці. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро та на публікацію лікарки Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини Олени Ткаліч.

Небайдужі люди не спитали, чи потрібна їй допомога, а просто викликали лікарів. Коли медики намагались привести жінку у свідомість, вона на них накинулась.

Одну з фельдшерок “пацієнтка” стала душити фонендоскопом, а іншій вона роздерла шию. Також жінка пхнула ногою сумку з дорогим обладнанням. Свідки стояли осторонь і не втручались.

“Зазначу окремо, що бригада з цих двох досвідчених фельдшерів в згаяний на п’яничку час могла б надати кваліфіковану допомогу пацієнту у дійсно критичному стані”, – написала Олена Ткаліч.

На Дніпропетровщині п’яна жінка напала на лікарів

На Дніпропетровщині п’яна жінка напала на лікарів

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі врятували подружжя, яке потрапило під обстріл.  Також у Дніпрі врятували батька трьох дітей, який отримав поранення під Бахмутом.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас