ЖИТТЯ

На війні загинув 22-річний уродженець Червоногригорівки

Україна під час війни втратила багато героїв, вірних синів та дочок країни, які не шкодуючи власного життя стали на захист мирного населення. Червоногригорівська територіальна громада також, нажаль несе втрати… Переважно це люди, з ким були знайомі, товаришували чи ходили разом в школу. Так, на війні загинув 22-річний уродженець громади. 

Про це повідомляли в Telegram-каналі Червоногригорівська ТГ, передає Інформатор.

А буває й таке, що людина жила в населених пунктах громади, але життя закинуло в іншу область чи село. Сумною звісткою прилітає сповіщення про втрату односельців…

Так, 6 червня у Києві поховали уродженця смт Червоногригорівка, Яндолу Артура Альбертовича 28.10.2000 року народження. Також він проживав в селі Придніпровське, а згодом у Києві.

Навчався Артур в Червоногригорівській та Придніпровській школі, тому його знає дуже багато молоді. Приймав участь в спортивному житті школи та підтримував активну життєву позицію.

Цей зовсім молодий юнак назавжди запам’ятається нам своєю щирою посмішкою. Нелегка доля спіткала його з дитинства, коли він став сиротою…

“Схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Артура назавжди залишаться у серцях земляків, друзів, рідних. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України.
Працівники апарату, члени виконавчого комітету та депутатський корпус Червоногригорівської селищної ради сумують з близькими, розділяємо біль втрати”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що пішов у вічність водій першого класу Нікопольської станції екстреної медичної допомоги. Захищаючи Україну загинув 41-річний мешканець Нікополя Олександр Панасенко. На війні загинув 29-річний Дмитро Кудрявцев. У Бахмуті загинув син родини волонтерів з Томаківської громади. У районі Мар’їнки загинув 27-річний солдат з Покрова. В Нікополі попрощались з Захисником України. У Кривому Розі російська ракета забрала 12 життів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас