ЖИТТЯ

Пішов у вічність водій першого класу Нікопольської станції екстреної медичної допомоги

13 червня 2023 року, для Нікопольської станції екстреної медичної видався дуже сумним днем. Пішов у вічність водій першого класу виїзної бригади Геннадій Альошин, якому 2 тижні тому виповнилося 54 роки.

Про це стало відомо з Facebook, передає Інформатор.

Геннадій Вікторович працював на станції екстреної медичної допомоги з 1996 року. Він був прекрасним спеціалістом, водієм, як кажуть, від Бога. Постійно співпрацював з механіком станції ЕМД, був унікальним фахівцем по ремонту електрообладнання автомобілів.

Працюючи на виїзній бригаді, завжди допомагав медичним працівникам при виконанні викликів. Останній рік для Нікопольської станції ЕМД видався дуже важким та напруженим. Протягом 11 місяців Нікополь постійно обстрілюють і Геннадію Вікторовичу, разом з бригадою, неодноразово доводилося виїжджати на виклики до потерпілих.

Пішов у вічність Геннадій Альошин

Пішов у вічність Геннадій Альошин

Все це лягає важким тягарем на серце кожної людини. І серце такої чудової, доброї, чуйної людини, як Геннадій Вікторович Альошин не витримало, йдеться у повідомленні.

Адміністрація Комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Дніпропетровської обласної ради» глибоко співчуває дружині та донькам Геннадія Вікторовича, колегам, друзям і разом з ними сумує через важку втрату.

Раніше ми повідомили про те, що захищаючи Україну загинув 41-річний мешканець Нікополя Олександр Панасенко. На війні загинув 29-річний Дмитро Кудрявцев. У Бахмуті загинув син родини волонтерів з Томаківської громади. У районі Мар’їнки загинув 27-річний солдат з Покрова. В Нікополі попрощались з Захисником України. У Кривому Розі російська ракета забрала 12 життів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас