ЖИТТЯ

Виявили снаряд: жителів Червоногригорівської громади просять не ходити до водосховища

Жителів Червоногригорівської громади, особливо тих населених пунктів, які знаходяться на береговій лінії застерігають і просять не блукати територією колишнього водосховища. Це дуже небезпечно для вашого життя. На вихідних спеціальні служби вже проводили саперні роботи, в тому місці де було виявлено ворожий боєприпас.

За день до того, там ходили діти по коліно в воді в пошуках  раків та інших знахідок. Могла б статись трагедія… Про це повідомляють в Червоногригорівській ТГ, передає Інформатор.

На даний момент дуже багато таких небезпечних частин та уламків розкидано по всій поверхні, а саме небезпечне – на невеликій глибині в товщі колишнього дна. Щоб че сталось лиха, не ходіть по берегу водосховища. Не набирайте там ракушняк для курочок, не колупайте металеві речі в надії знайти антикваріат.

Великий уламок

Великий уламок

Не слухайте вигадки людей з металошукачами, які запевняють що все дно вкрите золотими прикрасами та козацькими пістолями. Там можна знайти лише біду та неприємності.

Вже були повідомлення від ювінальної поліції, прикордонників та ДСНС, тому не випробовуйте долю, якщо вас там спіймають, то будете мати неприємності в кращому випадку. На фото видно яку воронку після себе залишає невеличкий боєзапас, можете собі уявити що станеться з людиною, яка випадково на таке наступить не побачивши під ракушками.

Воронка від снаряду

Воронка від снаряду

Тим паче, що зараз розглядається питання про зміни в Кримінальному кодексі, щоб посилити відповідальність для “чорних копачів”. Попереджені – тепер відповідальність тільки на вас особисто за наслідки, йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 27-річний чоловік рятує молюсків мідій та раків. В Енергодарі вода відійшла та оголила протидесантні міни.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас