ЖИТТЯ

Жителів Червоногригорівки просять не виходити на берег, не збирати рибу та не знімати відео

Жителям Червоногригорівської територіальної громади нагадують, що йде війна з обстрілами. Про її наслідки знають всі. І мова йде не про понівечене майно. Йдеться про поранення, в тому числі смертельні. Проте, деякі жителі Червоногригорівки, у тому числі діти, не звертають увагу на загрозу. 

Про це повідомляє Червоногригорівська ТГ, передає Інформатор.

У селищі під гучними обстрілами дітлахи на велосипедиках їздять по колишніх пляжах. По всій прибережній зоні вештаються чоловіки з металошукачами, особливо на закритих для відвідування територіях. Також біля колишніх місць нересту скопище людей на мопедах з торбами, які чекають на те щоб назбирати можливо заражених раків та рибу яка вже не плаває.

“Здається це не дуже розумно… чи вже так не здається? Не хочеться дочекатись трагічного випадку, бо кожен житель нашої громади для нас цінний. Кожен житель – то окрема історія, і можливо досягнення. Не дозволяйте дітям виходити на прибережну зону, і не показуйте їм такий приклад. Війна це така штука, коли першими страждають ті, хто звик. Звик до артобстрілів, коли не турбують гучні звуки пострілу, коли перестають сприймати небезпеку і втрачають відчуття страху”, – йдеться у повідомленні.

Тому, враховуючи вище написане, жителів Червоногригорівки турботливо просять не виходити на прибережну лінію, не ходити і не знімати для “Тік-Тока”, як далеко відійшла вода і що там знайшли. Відповідальність за свої дії несете тільки ви!

Раніше ми повідомили про те, що великі підприємства Нікопольщини забезпечать своїх працівників. У Каховському водосховищі рівень води наближається до критичної позначки. МОЗ попереджає про небезпеку ботулізму через массовой мор риби на Дніпропетровщині. В Покрові зупинилось централізоване водопостачання. Зробіть щонайменше 3-денний запас води: “Нікопольводоканал” звернувся до містян.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас