ЖИТТЯ

У Дніпрі врятували життя 40-річного залізничника зі Слов’янська

У лікарні Мечникова рятують життя 40-річного чоловіка. 27 березня Денис працював на залізниці Слов’янська та розпочався обстріл.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора обласної Дніпропетровської клінічної лікарні імені Мечникова Сергія Риженко.

До реанімації Дніпра чоловіка доставили у критичному стані, кома 3, важка черепно-мозкова травма, відірвана кінцівка. Завідувач реанімації, зробив все, щоб повернути до життя, цілодобово не відходячи від Дениса. Зараз Денис вже в свідомості.  Апарат ШВЛ працює в підтримуючому режимі. Критичний період вже позаду, завтра переїжджає до Львова на реабілітацію.

“Всі вкрай важкі поранені, які були доставлені із Слов’янська, живі, в лікарні Мечникова, хоча всі дуже важкі. Кожного дня, коли стихає серця стук, для лікарів Мечникова секунди вічні”, – пише лікар.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині рятують 4-річного хлопчика, який отруївся чадним газом. На Дніпропетровщині рятують двійнят, які отруїлись газом.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас