ЖИТТЯ

У Дніпрі врятували Захисника, який отримав поранення після прямого влучання танку

У Дніпра лікарі врятували життя спортсмену, який виборював чемпіонство в Україні та за кордоном з веслування. Чоловік отримав важке поранення після прямого влучання танка.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора в Дніпропетровська Обласна Клінічна Лікарня ім. І.І. Мечникова Сергія Риженко.

Стікаючи кров’ю, після прямого влучення танка, з відірваною ногою, яка була поруч, та з бажанням лікарів зберегти кінцівку, він був доставлений до Мечникова. Але дива, на жаль, не сталося.

Володимир тричі повертався до своїх побратимів після поранень, але ситуація з ногою вибила його зі строю. Завідувач центру травматології, провів операцію, яка дозволить пришвидшити реабілітацію і поставити надійний протез. Всі друзі не забувають героя, чекають його повернення на службу в якості інструктора.

“Дуже важливо, що Оксана поряд. До війни не встигли одружитись. “Вона моя “нога”, серце і любов. Обов’язково буде перемога і наше весілля в моєму рідному Миколаєві”, – каже Володимир, починаючи ходити на милицях. В його очах іскриться позитив та бажання жити щасливо та вільно…”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що мешканців Нікополя запрошують приєднатись до благодійної акції “Подаруй пасху воїнам”.  На Дніпропетровщині 20-річна жінка народила хлопчика по дорозі до лікарні.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас