ЖИТТЯ

Яка ситуація з водопостачанням у Нікополі та області

Наразі 5 водоканалів, які підпорядковуються Дніпропетровській обласній раді, працюють в штатному режимі. Дніпровський, Камʼянський, Новомосковський, Павлоградський, Синельниковський райони з водою.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови ДОР Миколи Лукашука.

У Нікопольському районі зараз працюють над тим, щоб один з обласних водоканалів здійснював наповнення резервуарів, певні напрацювання вже є. На Нікопольщині водопостачання припинене у Покрові, Марганці, частині Покровської громади, Томаківській, Мирівській, Червоногригорівській громадах. Організовано підвезення води. Нікополь з перебоями, знижено тиск, тому місцями може не бути води.

На Криворіжжі ситуація трохи краща. В Апостолівській громаді вода подаватиметься погодинно, в Грушівській громаді плануються відключення, але організовано підвезення води. Софіївська громада – воду подають погодинно, заповнюють резервуари.

Президент доручив зробити все, щоб люди були з водою. З держбюджету для Дніпропетровської ОДА виділено 159,7 млн грн для здійснення заходів щодо забезпечення транспортування питної води. Дніпропетровська обласна рада та депутатський корпус працюють з бізнесом, волонтерами, благодійниками для вирішення питання допомоги нашим громадам.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові правоохорнці розвозять питну воду людям, які не можуть самостійно прийти до пунктів видачі. Також рівень води в ставку-охолоджувачі Запорізької АЕС залишається стабільним.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас