ЖИТТЯ

У Покрові правоохорнці розвозять питну воду людям, які не можуть самостійно прийти до пунктів видачі

Покров – одне з міст, яке через підрив російськими військовими Каховської ГЕС з 8 червня повністю залишилося без водопостачання. Без питної води опинилися понад 38 тисяч місцевих мешканців та близько 9 тисяч вимушених переселенців.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровської області.

Місцева влада організувала підвіз питної води людям. Було визначено місця видачі, однак лишились люди, які не мають змоги самостійно  прийти та отримати її. Поліцейські району не лишилися осторонь та спільно з соціальними працівниками почали розвозити воду тим, хто цього потребує.

9 червня поліцейські відвідали понад 250 людей в місті та у селах Покровської громади. Загалом протягом дня вони розвезли та передали мешканцям майже 800 літрів питної бутильованої води.

Раніше ми повідомили про те, що у Червоногригорівській громаді припинено централізоване водопостачанняУ Нікополі водоканал продовжує роботу, вода подається зі зниженим тиском.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас