ЖИТТЯ

Уряд виділив 2,3 мільярда гривень на забезпечення водою Дніпропетровщини та ще трьох областей

Уряд виділив кошти для подолання страшних наслідків підриву Каховської ГЕС. З них — 1,5 мільярда на будівництво двох нових магістральних водогонів для великих міст. Та ще 846 мільйонів гривень на забезпечення питною водою мешканців чотирьох областей. Кошти виділили з Фонду відновлення.

Про це пише Інформатор з посиланням на публікацію Інформатор Дніпро.

“Це потрібно, аби забезпечити Кривий Ріг, Нікополь та Марганець питною водою. Також виділяємо Херсонській, Миколаївській, Запорізькій та Дніпропетровській областям майже 846 млн грн на забезпечення потреб регіонів у питній воді”, — написав прем’єр Шмигаль.

Він додав, що керівником робіт із ліквідації наслідків терористичної атаки рф на Каховську ГЕС призначено Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

“Утворюємо штаб з ліквідації наслідків, куди ввійдуть міністри, їхні заступники, керівники центральних органів виконавчої влади, представники держпідприємств”, – розповів Шмигаль.

Раніше ми повідомили про те, що МОЗ попереджає про небезпеку інфекційних захворювань через катастрофу на Каховській ГЕС. Також у ставку на ЗАЕС утримується рівень води, який був до підриву греблі Каховської ГЕС.

Софія Скорик

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас