ВЛАДА

У Нікополі та Дніпрі в місцях скупчення людей встановлено 75 захисних укриттів

В Дніпропетровській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань забезпечення правоохоронної діяльності. Мова йшла про укриття. Наразі в області нараховується 3350 захисних споруд різного типу. Станом на вечір, 5 червня, перевірено 3301 споруду.

Перевірку проводили представники органів місцевого самоврядування, ОВА спільно з районними військовими адміністраціями, рятувальниками, поліцією, за сприяння СБУ. Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

У Дніпрі і Нікополі на зупинках, в скверах та в інших місцях скупчення людей встановлено 75 швидкомонтованих сховищ.

На засіданні ухвалили рішення щодо обстеження всіх приміщень, які можливо використовувати для укриття населення та розширення фонду захисних споруд цивільного захисту.

З власниками укриттів, які виявилися недоступними, ведеться робота. По деяким з них матеріали вже передані до правоохоронних органів.

В поліції закликають громадян повідомляти про закриті захисні споруди. За даними правоохоронців, вже є 54 таких звернення.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині перевірили майже всі укриття. Як виглядає мобільне укриття в центрі Нікополя.

 

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас