ЖИТТЯ

Що відомо про 2-річну дівчинку, яку росіяни вбили ракетою на Дніпропетровщині

3 червня, у Дніпропетровській області, росіяни вбили 2-річну дівчинку. Її звали Ліза. Тіло дитини знайшли рятувальники близько третьої години ночі. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію голови ДніпроОВА Сергія Лисака. Постраждалу матір дитини дістали з-під завалів та направили до лікарні. Наразі жінка потребує допомоги. Про це ми повідомляли раніше.

Разом із матір’ю дитина була вдома, коли російські покидьки поцілили ракетою на подвір’я будинку. Обидві опинилися під завалами.

“Її звали Ліза. Їй було лише два роки. Весела й життєрадісна дівчинка. Складно уявити, що відчував батько дівчинки, який чимдуж прибіг з роботи і побачив цю картину. Він несамовито кричав. Одразу ж кинувся допомагати рятувальникам”, – розповідає Сергій Лисак.

Її звали Ліза

Її звали Ліза

Спочатку з-під руїн дістали його дружину та доправили до реанімації. Донечку знайшли близько третьої ночі. Дістали вже бездиханне тіло малої…

Сьогодні, 3 червня, місце злочину рашистів у Підгородненській громаді очільник нашої області відвідав разом із віцепрем’єр-міністром Іриною Верещук. На місці трагедії триває ліквідація наслідків. Працюють усі служби. Розгорнули гуманітарні місії благодійні організації. Поряд з людьми місцева влада. Приймають звернення від мешканців постраждалих осель.

Спочатку з-під руїн дістали матір дитини

Спочатку з-під руїн дістали матір дитини

Місце трагедії відвідала Ірина Верещук

Місце трагедії відвідала Ірина Верещук

Жахлива реальність

Жахлива реальність 

Люди у неймовірному розпачі

Люди у неймовірному розпачі

Місце злочину рашистів у Підгородненській громаді

Місце злочину рашистів у Підгородненській громаді

Люди збирають "життя" по шматочкам

Люди збирають “життя” по шматочкам

На Дніпропетровщині через війну загинуло 17 дітей

На Дніпропетровщині через війну загинуло 17 дітей

Нагадаємо, раніше Інформатор Дніпро написав про те, що Ірина Верещук пообіцяла допомогу від уряду потерпілим. Повідомляли ми і про те, що на “прильот” у Підгородненській громаді відреагував Президент Володимир Зеленський. Повідомили про стан дітей, яких рятують у реанімації після ракетної атаки у Підгородном. На Дніпропетровщині через війну загинуло 17 дітей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас