ВЛАДА

Повідомили про стан дітей, яких рятують у реанімації після ракетної атаки у Підгородному

3 червня війська рф вдарили по Підгородному. Були частково зруйновані дві двоповерхівки. Постраждали 22 людини. Загинула дворічна дівчинка. Її тіло рятувальники дістали з-під уламків вночі.

Про це повідомляє очільник Дніпропетровщини Сергій Лисак, передає Інформатор. Він зазначає, що найтяжче чути такі історії з вуст дітей…

Постраждалий 6-річний Давид був вдома з батьками. Аж тут – вибух! Мить – і квартира перетворилася на руїни. Та головне – родина вижила. Всі троє змогли вибратися, хоч і отримали поранення. Наразі дитина знаходиться в реанімації. Як і ще два хлопці, постраждалі через «прильот» по Підгородненській громаді.

Повідомили про стан дітей, яких рятують у реанімації після ракетної атаки у Підгородному

Повідомили про стан дітей, яких рятують у реанімації після ракетної атаки у Підгородному

Серед постраждалих дітей найтяжчий 15-річний Саша. У сусідній палаті – 11-річний Денис. У дітей множинні травми, струси мозку, переломи. Всіх прооперували.

“Весь час поряд з хлопцями рідні та медперсонал. Навідали їх разом із віцепрем’єр-міністром Іриною Верещук”, – повідомляє Сергій Лисак.

Юні пацієнти йдуть на поправку, кажуть лікарі. Якщо так буде й далі, невдовзі переведуть їх до звичайних палат. Рани загояться, але спомин про найстрашніший вечір – не зітреться ніколи.

Нагадаємо, раніше Інформатор Дніпро написав про те, що Ірина Верещук пообіцяла допомогу від уряду потерпілим. Повідомляли ми і про те, що на “прильот” у Підгородненській громаді відреагував Президент Володимир Зеленський.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас