ЖИТТЯ

Суд відмовив у клопотанні взяти під варту відомого журналіста з Нікополя

1 червня стало відомо про долю нікопольського журналіста Віктора Артеменко, якого нещодавно арештували. У Дніпрі суд відмовив у клопотанні взяти його під варту. З приводу цього з’явився відповідний документ.

Про це повідомляє Telegram-канал “Доброго вечора, ми з Нікополя”, який безпосередньо веде Віктор Артеменко та його команда, передає Інформатор.

Слідчим суддею Індустріального районного суду м. Дніпропетровська Михальченко А.О. у задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Артеменку Віктору Анатолійовичу від 25 травня 2023 року, у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України
(носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) ВIДМОВЛЕНО у повному обсязі.

Нагадаємо, 25 травня, в офісі Віктора Артеменко відбувся офіційний обшук. Після чого, журналіста арештували.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області 11 поліцейських порушили Закон. У Нікополі поліцейські виявили чотири факти зберігання дитячої порнографії.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас