ЖИТТЯ

До Нікополя завітали журналісти з Японії

Нікополь відвідали знімальні групи 11 каналу та японського «IA Kyodo News». Журналісти відзняли кадри наслідків нещодавніх ворожих атак, поспілкувалися з комунальниками та нікопольцями, чиє житло постраждало від обстрілів.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

Медійникам розповіли, як живе та працює місто майже під щоденними ворожими обстрілами, як місцева влада дбає про захист нікопольців та допомагає усувати наслідки ворожих атак.

“Ми зробили все необхідне для того, у Нікополі була достатня кількість укриттів для тимчасового захисту мешканців. Після обстрілів місто завжди допомагає людям, чиє житло зазнало пошкоджень. Комунальники безкоштовно проводять екстрений ремонт розбитих вікон та дахів за допомогою OSB-плит та банерів. У подальшому бригади фахівців ремонтують понівечені дахи та будинки за кошти міста.”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що сили ППО вночі збили над Дніпропетровською областю ворожий безпілотник. Також ворог вдарив по Синельниківського району: постраждала дитина, є загиблий. Стан постраждалих внаслідок ворожої атаки.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас