ЖИТТЯ

У Нікополі 42-річний чоловік до смерті побив знайомого

19 травня, на лінію “102” надійшов дзвінок від стурбованої жінки. Вона розповіла, що у квартирі сусіда вже тривалий час горить світло, та він не виходить на зв’язок декілька днів. Поліцейські виїхали на місце події та виявили у кімнаті тіло 65-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Слідчим було призначено судово-медичну експертизу.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронці взялись до пошуків нападника та встановили, що до злочину причетний 42-річний місцевий житель. 16 травня близько 17:00 чоловіки знаходились у квартирі потерпілого. Між ними виникла сварка, в ході якої зловмисник побив знайомого. Від отриманих травм він помер.

20 травня нападнику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Максимальне покарання за злочин – до 10 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що двоє мешканців Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон на Закарпатті. Також на Дніпропетровщині викрили заядлого прихильника ПВК “Вагнер”.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас