ЖИТТЯ

Батько та син з Дніпропетровщини намагались незаконно перетнути кордон та ледь не потонули

22 листопада на Закарпатті прикордонники витягнули із Тиси двох чоловіків. 58-річний чоловік та його 23-річний син, намагалися втекти з України від мобілізації. Вони намагались перетнути кордон через річку та ледве не потонули.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Під час патрулювання прикордонний наряд отримав інформацію від румунських прикордонників про спостереження ними у воді невідомої особи. Її несло течією вздовж кордону.

Висунувшись до вказаного місця, військовослужбовці побачили у річці чоловіка, який відчайдушно боровся із стрімкою течією, що тягнула його на дно. Прикордонники негайно кинулися на порятунок та дістали чолов’ягу із води.

Врятований повідомив що був з 23-річним сином.  Його врятували вже румунські прикордонники. Чоловіку викликали карету швидкої допомоги. Лікарі діагностували у нього переохолодження.

58-річний правопорушник розповів, що вони разом із сином пристали на пропозицію ділків, які за 4 тисячі доларів США пообіцяли їм безперешкодний перетин кордону. Проте не попередили про небезпеку, яка на них чекає під час подолання річки, запевнивши, що вона мілка.

Наразі оперативники загону встановлюють коло осіб причетних до організації незаконного перетину кордону військовозобов’язаних чоловіків.

Раніше ми повідомили про те, що житель Апостолово вдома зберігав 560 патронів та гранати. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас