ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 32-річний чоловік поцупив бронежилети з евакуаційної автівки

Поки захисники ризикують своїм життям та захищають країну, крадії не цураються викрадати речі воєнного призначення. Так у Дніпрі, 9 травня невідомий розбив автомобільне скло та викрав бронежилети. Речі він планував продати та підшуковував потенційних покупців.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронці затримали раніше судимого 32-річного чоловіка, мешканця іншої області. Також вони встановили, що затриманий може бути причетний до серії аналогічних крадіжок у місті, серед яких – крадіжка бронежилетів з волонтерського автомобіля у Чечелівському районі.

17 травня чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові “на гарячому” спіймали продавця зброї. Також на Дніпропетровщині 16-річний підліток викрав у сусіда 1,3 мільйони гривень за загибель військового.

На Дніпропетровщині 32-річний чоловік поцупив бронежилети з евакуаційної автівки

На Дніпропетровщині 32-річний чоловік поцупив бронежилети з евакуаційної автівки

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас