ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 16-річний підліток викрав у сусіда 1,3 мільйони гривень за загибель військового

На Дніпропетровщині до 7 років позбавлення волі засудили 16-річного підлітка. Хлопець викрав 1,3 мільйони гривень допомоги за загибель військовослужбовця у сусіда.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

У суді прокурори довели, що з червня до липня 2022 року 16-річний хлопець, отримавши доступ до банківського рахунку сусіда, неодноразово здійснював грошові перекази на свій рахунок без дозволу та відома власника. Так, він заволодів коштами потерпілого у сумі майже 1,3 мільйони гривень, отримані як допомога від держави за загибель сина – військовослужбовця.

Викрадені кошти неповнолітній витратив на власний розсуд. Майже 900 тисяч гривень хлопець витратив на ставки в азартних іграх.

Ювенальні прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури відстояли в суді апеляційної інстанції вирок мешканцю с. Новопавлівка Синельниківського району за фактом крадіжки (ч. 5 ст. 185 КК України). Його засуджено до 7 років позбавлення волі.

Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокурорів, залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, а вирок суду першої інстанції без змін. Вирок ступив у законну силу.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці 52-річний чоловік позичив у знайомого телефон та втік. Також мешканця Марганця, який передавав данні про ЗСУ сину військовому рф, засудили до 15 років ув’язнення.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас