ЖИТТЯ

У Марганці 38-річний чоловік пограбував пенсіонера

У Марагнці затримали 38-річного крадія. Чоловік вихопив з рук 85-річного потерпілого сумку, після чого втік.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

30 квітня, о 12:25, поблизу торгівельного павільйону у Марганці зловмисник побачив в руках похилого чоловіка мобільний телефон. Він прослідкував за дідусем, а потім штовхнув у спину та вирвав з рук сумку з мобільним телефоном.

Поліція встановила, що до пограбування причетний 38-річний мешканець Марганця. Після пограбування, він здав телефон до одного з ломбардів міста. Гаджет вилучили та повернули власнику.

11 травня нападнику повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині батько вдарив дочку ногою у живіт та порізав підлітка, який за неї заступився. У Нікополі 32-річний чоловік наніс знайомому понад 10 ударів кухонним ножем під час конфлікту.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас