ЖИТТЯ

“Ти моє серце та руки”: у Дніпрі медсестра з Маріуполя допомагає пацієнтам

У лікарні Мечникова працює переселенка з Маріуполя. 22-річна жінка працювала медсестрою і у рідному місті, та під обстрілами гармат змогла з нареченим виїхати до Дніпра.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергія Риженка.

Один з підопічних Вікторії важкопоранений Юрій. Коли навколо нерви і метушня, вона для нього знаходить найніжніші слова.

“Ти моє серце та мої руки”, – каже пацієнт.

Годує з ложечки, перебинтовує важкі рани, своєю присутністю вгамовуючи його біль. Вікторія руйнує сум, розповідаючи Юрію про активне майбутнє після реабілітації.

“Що саме тут у нас, в Мечникова, ми незабаром відновимо всі функції, і здійсняться всі його найзаповітніші мрії. Сьогодні – етапні операції, щоденні перев’язки, обходи та консиліуми. Але турбота та відкрита душа героя-захисника зостається за медичною сестрою.”, – йдеться у повідомленні.

Батьки і бабуся Вікторії не встигли та залишилися в Маріуполі. Вона працює медсестрою, там де рятують тисячі життів та чекає перемоги, щоб побачити і обійняти своїх батьків.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 38-річному воїну зробили складну операцію. На Дніпропетровщині чоловік отримав важку виробничу травму.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас