ЖИТТЯ

Уламок застряв у серці: на Дніпропетровщині 38-річному воїну зробили складну операцію

В Дніпропетровському обласному клінічному кардіоцентрі зробили складну операцію на серці та спасли життя 48-річному воїну. Чоловік поступив з множинними пораненнями та великим уламком, який застряв у правому шлуночку серця.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Дніпропетровського обласного клінічного центру діагностики та лікування.

Після проведення комп’ютерної томографії кардіохірургам було недостатньо даних про місце знаходження уламка. Тільки завдяки високотехнологічному ангіографічному обладнанню, майстерності та досвіту кардіохірургів підприємства вдалося успішно дістати уламок та зробити так, щоб серце воїна ще довго-довго билось. На теперішній час життю воїна нічого не загрожує, він буде проходити реабілітацію.

“У нашого Героя сьогодні два дня народження. День, коли народився чоловіче і від цього дня починається відлік віку, та коли був успішно прооперований. Довгого та міцного здоров’я йому та його близьким. Мирного неба і безмежного щастя”, – пишуть лікарі.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік отримав важку виробничу травму. Також на Дніпропетровщині 18-річний хлопець потрапив під потяг. Також чоловік впав на сервант та помер.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас