ЖИТТЯ

Голова Нікопольської РВА опублікував відео знищення ворожого розвідувального комплексу

Українські військові продовжують нищити ворога на окупованих територіях. Так, на протилежному березі Каховського водосховища захисники знищили розвідувальний комплекс росіян за допомогою БпЛА-камікадзе. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Нікопольської РВА Євгена Євтушенко.

Подібні комплекси, розміщені на протилежному березі водосховища, містять в собі камери високої кратності, засоби радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби. Ворог використовує їх для коригування роботи своєї артилерії під час обстрілів Нікопольського району, перехоплення радіообмінів між українськими бійцями, виявлення БпЛА Сил оборони та створення радіоперешкод, які заважають роботі БпЛА та іншого обладнання наших військових.

Такі комплекси встановлюються ворогом на висотах (житлові будинки, промислові та сільськогосподарські споруди, вежі, башти тощо) протилежного берегу водосховища або розміщуються на військовій техніці. Разом із засобами вогневого ураження, складами бк і скупченнями живої сили ці комплекси є об’єктом першочергового інтересу Сил оборони України.

Знищення комплексу показаного на відео стало можливим завдяки інформації отриманій від партизан Запорізької області.

Якщо маєте інформацію щодо розміщення незвичних антен та відеокамер змонтованих на будівлях або військовій техніці, відомості про будівлі в напрямку яких проклали додаткові електричні кабелі та під’єднання до мережі Інтернет – повідомляйте в Telegram-бот – @guchidefences_bot.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники тренуються евакуюватись із Запорізької АЕС. Також на Запорізькому напрямку загарбник розстріляв двох товаришів по службі. Також евакуація населення з прифронтових територій Запорізької області виявилась провальною для загарбників.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас