ЖИТТЯ

На Запорізькому напрямку загарбник розстріляв двох товаришів по службі

Російські військові успішно знищують самі себе без допомоги ЗСУ. Так на Запорізькому напрямку російській “мобік” у стані алкогольного сп’яніння з автомата розстріляв двох товаришів по службі. Як пояснив російський окупант, вони кидались на нього з ножем.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна.

Про успішний випадок демілітаризації повідомили в Astra та оприлюднили декілька відео з військовими, стрільцем серед яких виявився 24-річний “мобік” Гліб Соломонов з Астраханської області. Сім’я підтвердила журналістам, що його затримано військовою поліцією.

Так, у першому відео окупанти рф зафіксували результати п’яних розбірок – трупи двох військовослужбовців, а вже на другому відео стрілець пояснює товаришам по службі, що застрелив їх, бо ті нібито “стрибали з ножем” на нього. До слова, інших російських військових таке пояснення не вразило й вони дорікнули Глібу Соломонову, що той занапастив два життя.

“Та у тебе совість є? Ти живий, бо… Ти два життя згубив, не підходь! Не підходь, кажу! Я все розумію, Соломоне, тому ти все ще живий. Тебе свої ж мало не пристрелили… Всі тебе поважали… Як вийшло? Ти два життя занапастив годину тому! У одного троє дітей, е**ний в рот! І що, треба у голову їм стріляти з автомата? Ти будь-кого міг завалити!”, – кричав на мобіка інший окупант.

Astra запевняє, що стрілець – 24-річний “мобік” з Астраханської області. Його сім’я вже підтвердила журналістам, що окупанта затримала військова поліція рф.

“Він попросив зателефонувати своїм рідним, сказати, щоб не хвилювалися, що так сталося, так вийшло… Я не знаю … це війна. Там може всяке трапитися”, – розповіла його сестра, на ім’я Зульфія.

Також вона зазначила, що раніше конфліктів у Гліба з товаришами по службі не було, він ні на що не скаржився і “проблем з алкоголем не мав”. Рідні загиблих із сім’єю підозрюваного не зв’язувалися. Зульфія зазначила, що інцидент стався у Запорізькій області, але Astra не має підтверджень даної інформації.

Один із убитих – Олександр Кононов. Факт його загибелі підтвердили його знайомі, а також мешканець села Світилівка Білогірського району Амурської області рф, де мешкав Кононов. Востаннє Кононов був у мережі 2 квітня, Соломонов – 24 квітня. Особа другого вбитого невідома.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники евакуюють населення Запорізької області до Бердянська, аби прикрити свої війська. Також ЗСУ під час контрнаступу доведеться обійти Запорізьку АЕС. Також військові рф грабують медзаклади Енергодару.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас