ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині батько вдарив дочку ногою у живіт та порізав підлітка, який за неї заступився

У Кам’янському агресивний батько  на шкільному стадіоні “виховував” свою неповнолітню дочку “силовими методами”. Це побачив підліток. Він захистив дівчинку, але отримав удар ножем від дорослого дядька.

Про це повідомляє Інформатор Кривийй Ріг з посиланням на ГУ Національної поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

9 травня, близько 17:50, на території стадіону навчального закладу між 36-літнім чоловіком та його неповнолітньою донькою виникла сварка, під час якої чоловік вдарив дівчину у живіт. Підліток, який знаходився поруч, спробував зупинити нападника, але той напав на хлопця з ножем та поранив у ногу. Постраждалого доправили до лікарні. На даний час його здоров`ю та життю нічого не загрожує.

З обома постраждалими дітьми поспілкувалися ювенальні поліцейські, які були залучені до слідчих заходів з потерпілими. За скоєння хуліганських дій відносно неповнолітнього хлопця чоловіка затримали. Йому повідомили про підозру.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 32-річний чоловік наніс знайомому понад 10 ударів кухонним ножем під час конфлікту. На Дніпропетровщині чоловік побив пенсіонерку каменем та забрав її гроші. На Дніпропетровщині син до смерті забив батька молотком.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас