ЖИТТЯ

У Новомосковську чоловік незаконно виловив 15 кілограмів риби під час нересту

У Новомосковську поліцейські затримали 34-річного чоловіка за незаконний вилов риби. Правоохоронці вилучили незаконний улов, саморобний гумовий човен та сітку.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

10 травня, поблизу річки Самара дільничні офіцери помітили чоловіка, який ставив сітку. Особу чоловіка встановили. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець.

На місце події направили слідчо-оперативну групу та інспекторів рибоохоронного патруля. На момент виявлення факту порушення, чоловік встиг виловити близько 15 кілограмів риби.

За даним фактом сектором дізнання під процесуальним керівництвом Новомосковської окружної прокуратури відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до трьох років.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині затримали браконьєра, який полював на раків. В Україні вперше діятиме заборона на вилов щуки. Також про те, що наразі триває нерестова заборона на Каховському водосховищі та по всій області.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас