ЖИТТЯ

На ЗАЕС під забороною користування мобільними телефонами

Загарбники вигадують все нові й нові утиски для працівників ЗАЕС. Тепер під забороною користування мобільними телефонами. Мова йде про звичайні, кнопкові. 

Про це повідомляє канал Telegram-канал Енергодар, передає Інформатор.

За повідомленнями джерел з Енергодара, окупанти категорично не дозволяють персоналу ЗАЕС брати із собою на роботу мобільні телефони. Причому якщо раніше колаборанти й росатомівці забороняли проукраїнським працівникам ЗАЕС тільки сенсорні мобілки, то тепер табуювали будь-які види зв’язку – навіть старенькі кнопкові телефони.

Враховуючи, що зміна на станції може тривати понад 8–10 годин, окупанти навмисно надовго обривають атомникам можливість спілкування з рідними, ще й у такий спосіб продовжуючи тиск на людей. Крім того, окупанти посилили перевірки на прохідній станції та естакаді.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники планують «евакуювати» із ЗАЕС понад три тисячі працівників. В Енергодарі загарбники обіцяють «повернутись до нормального життя» за кілька днів. Тікаючи з Запорізької області загарбники вивозять награбоване вантажівками у Крим.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас