ЖИТТЯ

До Нікополя завітали журналісти всеукраїнських ЗМІ

Нікополь постійно співпрацює з всеукраїнськими та міжнародними ЗМІ на інформаційному фронті для того, щоб якомога більше людей дізнавалися про нелегке життя міста. Так у Нікополі побували знімальні групи українських телеканалів «Інтер», СТБ та Суспільне, щоб показати своїм глядачам «руський мир» як він є.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

Журналістам розповіли про поточну ситуацію у Нікополі, число мешканців та будівель, які постраждали за минулий тиждень внаслідок ворожих обстрілів, про те, як місцева влада допомагає постраждалим. Журналісти побували на місцях ворожих атак, відзняли понівечені будинки та поспілкувалися з очевидцями подій.

До Нікополя завітали журналісти всеукраїнських ЗМІ

До Нікополя завітали журналісти всеукраїнських ЗМІ

– Ми завжди оперативно допомагаємо нікопольцям, чиє житло пошкоджено через ворожі обстріли. Безкоштовно надаємо будівельні матеріали для екстреного ремонту розбитих вікон та дахів. Наші комунальні служби приходять на допомогу постраждалим після кожної ворожої атаки. За кошти з місцевого бюджету місто проводить ремонти покрівель й стін як багатоквартирних, так і приватних будинків, – розповів Олександр Саюк.

Раніше ми повідомили про те, що сили ППО знищили 3 ворожих безпілотники над Дніпропетровською областю. Війська рф обстріляли Мирівську і Марганецьку громади.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас